Wie zijn wij?Jan Huybrechts


Jan is een nuchtere Kempenaar, gehuwd met Pascale en papa van 2 kinderen.

Jan behaalde een Bachelor Bedrijfskunde aan de Karel De Grote Hogeschool te Antwerpen.

Na zijn studies volgde hij 3 jaar avondopleiding informatica aan Syntra en behaalde hij een Master in Bedrijfscommunicatie aan Vlekho (Lessius Hogeschool) te Brussel.

Hij begon zijn loopbaan bij Avenir Telecom, een distributeur van o.a. Nokia en Ericsson. Vervolgens ging hij aan de slag bij Base en bij Dr. Materna GMBH in Duitsland. In deze functies stond hij steeds mee aan de commerciële start van deze bedrijven in verschillende Europese landen.

In 2003 startte hij samen met een vennoot Comitor. De voorbije jaren realiseerde Jan een management buy out en management buy in bij verschillende bedrijven. Vandaag telt de Comitor groep 5 bedrijven, actief in België en Litouwen. Samen vormen ze de Belgische Business Group “De Morgenster”.

Gie Laurijssen


Gie is geboren en getogen in de Voorkempen, gehuwd met Manuela en vader van 3 kinderen.

Hij behaalde zijn Bachelor Marketing aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen en vervolledigde zijn kennis door meer dan 30 jaar actief te zijn in diverse operationele, strategische en ondernemende functies in verschillende segmenten binnen de ICT sector.

Na een carrière van 12 jaar van Accountmanager tot Business Unit Manager binnen Bosch Telecom (huidig Avaya) verliet hij deze integrator om bij COLT Telecom de operator-wereld ten gronde te leren kennen. Hij werkte hier 3 jaar mee aan de uitbouw van de commerciële organisatie.

In 2002 richtte hij mee Siecom NV op. Deze start-up binnen de TeleLinQ Groep integreerde hij in 2015 mee binnen het zusterbedrijf Nextel NV, om het uiteindelijk 3 jaar later als geheel mee te verkopen aan Telenet. Tot maart 2020 werkte hij mee aan de harmonisatie binnen Telenet Business.
September van dat jaar richtte hij samen met Jan Clear Moon op om hierin zijn "It's all about people" passie ten volle uit te werken.

 

Max Van der Veeken

Max is de uomo universale. Na zijn studie Handelsingenieur aan UFSIA (thans Universiteit Antwerpen) diepte hij een pad uit bij enkele parels aan het Vlaamse ondernemersfirmament (Katoen Natie, Soudal).

Hij ondervond er het belang van visie en de absorbeerde de zin in groei. Daarna gaf hij succesvol leiding aan enkele KMO’s in diverse sectoren van handel en productie, voordat hij in 2021 besloot mee zijn schouders te zetten onder Clear Moon.

Hij haalt voldoening uit het oppoetsen van het grote plaatje: commercieel grote stappen vooruit zetten, en daartoe de organisatie opzetten, polijsten en goesting geven om met de eensgezindheid van een roedel aan de slag te gaan. Zijn focus ligt bij productie-, handels- en distributiebedrijven.