Onze groep

Odoo + afbeelding en tekst

Comitor

Comitor is IT partner van meer dan 500 KMO’s in de provincie Antwerpen. Met een team van 40 specialisten ondersteunen zij de IT infrastructuur 24/24 en installeren zij efficiënte tools waardoor de medewerkers efficiënter kunnen werken. 

Odoo + afbeelding en tekst

Trinsy Technics

Trinsy is een dochteronderneming van Comitor. Speciaal voor kleinere ondernemingen die vooral op zoek zijn naar een ontzorging van hun IT insfrastructuur, biedt Trinsy een eenvoudig all-in formule waardoor de IT kost aan een vaste maandelijkse prijs kan uitgevoerd worden.

Odoo + afbeelding en tekst

Honestus

Honestus is een onderneming die in Litouwen gevestigd is. Het is een technisch competence center voor de ontwikkeling van maatwerk software voor de Odoo projecten van Digimedio en andere Odoo partners in Europa.

Odoo + afbeelding en tekst

Digimedio

Digimedio is een onderneming die voor organisaties softwarepakketten implementeert. Na een inzichtelijke functionele analyse wordt met behulp van verschillende softwarepakketten een systeem uitgewerkt (al dan niet op maat) voor de organisatie met als doelstelling hun bedrijfsprocessen te optimaliseren & te stroomlijnen.

Odoo + afbeelding en tekst

DomusAdmin

Domus Admin is een business unit van de Comitor Groep die specifiek softwarepakket heeft ontwikkeld voor de Woonzorgcentra. Er werd een bedterminal ontwikkeld die een koppeling heeft met alle domotica in het gebouw en ook een back office module heeft voor de volledige facturatie en administratieve verwerking van het patiëntendossier.